Тел: 02 417 7533 | Е-мейл: ivy_lounge@abv.bg

IVY LOUNGE КАВИТАЦИЯ И ЛИФТИНГ

Красиво оформеното и стегнато тяло е мечта на всички ни.

Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Накрайникът на Ултразвуковата Кавитация произвежда звук, който не се чува с човешко ухо. Този звук предизвиква вибрации.

Накрайникът работи с нискочестотни силни ултразвукови ударна вълни (40 KHZ)  и предизвиква движение на триене между мастните клетки. Прилагането на масаж чрез такъв тип ултразвукова вълна предизвиква ефективна консумация на калории  и влага в мастните клетки, от вибрациите мастните клетки експлодират и намаляват размерите и количеството си и се постига ефекта от премахването на мазнините (обща загуба на тегло).

Препоръчително е да се направи серия от 5-6 до 8 процедури през интервал от 7 дни. Времетраене на една процедура 15-20 минути.

В последно време радиочестотният лифтинг се наложи сред естетичните процедури заради своята ефикасност, бързи и трайни резултати без хирургическа намеса. Ефектът е:

– Редуциране на мастните натрупвания и намаляване на теглото

– Моделиране на тялото и отстраняване на целулита

– Стягане и подмладяване на кожата.

Радиочестота (RF) e технология със способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект (стягане) върху кожата. Накрайникът за тяло може да достигне директно в дълбочина до мазнините. Радиочестота загрява дълбоките слоеве чрез генериране на електрическо поле. Клетките в тялото възприемат този ток като източник на енергия. Загряването усилва кръвотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. В трите слоя на кожата-епидермис, дерма (същинска кожа) и хиподерма (подкожие) затоплянето е различно. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на радиочестотния поток и по тази причина се загрява по-бързо. Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им. С контролирана дълбочинна технология се използва силата на отрицателно налягане при масажиране, за да се предизвикат експлозии, които да спомогнат за разрушаване на дебел слой натрупани упорити мазнини, премахване на целулита. Освобождават се мастни киселини и токсини в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфо, а след това в кръвообращението и през  ентеро-хепатална рециркулация и лимфната система се изхвърлят от организма.

Процедурите са приятни и неболезнени, усеща се леко затопляне. Ефектът е още след първата процедура-прибиране и стягане. Препоръчва се прием на повече вода.

Броят на процедурите е от 6-8 до 10 по две на седмица т.е. през 2-3 дни. Поддържащи процедури след постигане на желания резултат се препоръчват на всеки 4-6 седмици. Продължителността на процедурите са от 10 до 25-30 минути и зависят от площта, която ще третираме.

Избор на зони при Кавитация и RF лифтинг:

– Бедра-предна част

– Бедра-задна част

– Паласки

– Корем

– Седалище/Брич

– Ръце

Обработват се максимум две зони наведнъж. Използва се контактен гел.

За постигане на оптимален ефект процедурите Кавитация и RF лифтинг може да се съчетаят.

Цената се сформира от времетраенето на процедурата-1 мин. х 1,50 лв.

Предлагат се карти за 10 процедури с еднакво времетраене.

Противопоказания за прилагане на комбинирания уред:

– Пейсмейкър или други метални имплантирани устройства

– Ракови заболявания

– Бременност и кърмене

– Кожни проблеми

– Зони с разширени вени

– Сериозни сърдечни проблеми- аритмия, високо кръвно налягане и др.

– Тежка форма на диабет

– Епилепсия

– Чернодробно заболяване (хепатит,цироза)

– Жлъчнокаменна болест и бъбречно заболяване

– Наличие на медицински метални протези

– Не се препоръчва по време на месечен цикъл

– Не се препоръчва по време на настинка или грип

– Не се препоръчва при деца и подрастващи

Накрайник за лице премахва бръчките,стяга и повдига кожата на лицето. Възстановява клетките на кожата и подобрява еластичността, предпазва от стареене.

Цената се сформира от времетраенето на процедурата като 1 мин. х 2,00 лв.

Имате въпроси или искате да запазите час?

Свържете се с нас и ще се радваме да Ви помогнем!

КОНТАКТИ