Сензация: Знаете ли,че човек е устроен да бъде дълголетник!
Отключи здравето в теб!

За да се справят с ежедневните предизвикателства и да функционират нормално, клетките ни се нуждаят от минерали, витамини, аминокиселини и ензими, можем да им подадем всичко разчитайки на хранителни добавки. Всеки иска да се чувства по-здрав, по-красив, по-жизнен и млад.
                                                                       
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Използването на препарати             
напълно изчиства вашето тяло,включително и основните органи и системи и така се пречиствате от токсините,които причиняват най-често срещаните проблеми.

1. Препарат за отстраняване на микробиални огнища от сърдечно-съдовата система.Въздейства благоприятно върху функцията на нервната система на сърцето,допринася за подобряване на емоционалната стабилност.
Микробиални огнища в сърцето могат да предизвикат възникването на микробиални огнища и проблеми в тънките черва,артериите,езика и бузите.
Терапевтът ще Ви ориентира въз основа на физически и психически симптоми.

2. Препарат за отстраняване на микробиални огнища от стомаха,които могат да водят до възпаление на стомашната лигавица или да причиняват стомашни киселини,газове и други храносмилателни проблеми,както и до нарушения в усвояването на витамин В12.

3. Препарат за отстраняване на микробиални огнища от гинекологичните органи,които могат да водят до нарушение на функцията на яйчниците,яйцепроводите,матката.

4. Препарат за освобождаване на микробиални огнища от черния дроб.Подобрява функцията на черния дроб и жлъчните пътища,оказва благоприятно влияние върху останалите органи,психиката и нервната система.
Микробиални огнища в черния дроб могат да са причина за създаване на инфекциозни депа и проблеми и в следните органи:жлъчка,лангерхансовите острови,мастните жлези,надбъбречните жлези,нокътните плочки,очите,периферната нервна система.
Терапевтът ще Ви ориентира въз основа на физически и психически симптоми.

5. Препарат за отстраняване на емоционални токсини,които причиняват задържане на токсини в организма.При неорганични токсини.

6. Препарат за освобождаване на микробиални огнища от дихателния апарат.Подобрява функцията на дихателния апарат от носните пътища до белия дроб,плеврата и медиастинум.
Възникването на инфекциозни огнища в белия дроб може да е предпоставка за появата на микробиални депа и проблеми в тънките черва,бронхите,носа,трахеята,ларинкса,гласните струни,синусите,кожата и вените.
Терапевтът ще Ви ориентира въз основа на физически и психически симптоми.

7. Препарат за освобождаване на микробиални огнища от бъбреците и пикочните пътища.Подобрява функциите на пикочните органи,оказва благоприятно въздействие върху ставите и гръбнака.Позитивна психика,най-вече при чувство на притеснение и безпокойство.
Инфекциозните огнища в бъбреците могат да са причина за възникване на инфекциозни огнища и съответно проблеми и в следните органи:пикочен мехур,стави,кости,зъби,матка,гръбначен мозък,простата,щитовидна жлеза,яйчници,коса (космените фоликули).
Терапевтът ще Ви ориентира въз основа на физически и психически симптоми.

8. Препарат за освобождаване на микробиални огнища в далака.Чрез далака и панкреаса влияе и върху мускулите,лигавицата и метаболизма на захарта.
Появата на микробиални огнища в далака е свързан с появата на инфекциозни огнища и проблеми в панкреаса,хранопровода,гърлото,дванадесетопръстника,мускулите,средното ухо,слюнчената жлеза,хипофизата,епифизата и хипоталамуса.
Терапевтът ще Ви ориентира въз основа на физически и психически симптоми.

9. Препарат при алергични проблеми.Може да повлияе причините за алергията от централната нервна система,от дихателния апарат и кожата.

10. Препарат предназначен на микробиални огнища в ендокринните хормонални органи.

11.Препарат за отстраняване на инфекциозни огнища от централната нервна система,а именно главния мозък,междинния мозък,гръбначния мозък и Варолиевия мост и повлиява положително функционирането на централната нервна система.

12. Препарат действащ благоприятно на  нервната система, помага при отрицателни емоции и се отразява благоприятно на психическите и соматичните функции на човешкия организъм.

13. Препарат за подобряване състоянието на кожата, ако е засегната от екзема и кожни обриви,помага за почистване на кожата от отрицателното въздействие на замърсители на околната среда,хармонизира функцията на нервната система,помага за елиминирането на алергични кожни реакции.

14. Препарат помагащ за освобождаване на хранителни токсини като глутен,казеин и др.,от тъканите и органите.


15. Препарат за отстраняване на стреса главно в менталната област,което може да доведе до положителни психо-соматични промени.

Видове пластири,лепенки:
1.Пластири-ходила /с цел детоксикация/-10 бр. т.е. 5 чифта.
Вредните и мазни токсини излизат през стъпалата само за една нощ.
Бърз, безопасен и ефективен метод за изчистване на организма.
Предлагаме Ви възможно най-лесния и натурален начин за детоксикация на тялото.
Изхвърляне на токсините през стъпалата е изключителен,
отличен начин за съхраняване на здравето.
Краката на човека са като корените на дървото:
когато човек остарява, краката му първи стават немощни;
когато дървото умира, корените му умират първи.Детоксикацията става все по-актуална, тъй като замърсяването на природата значително нараства,а с нея и токсините,които поемаме и които се натрупват в нашето тяло. Симптомите на детоксикация на тялото са умора,главоболие, лошо кръвообръщение,хронична болка,слаба имунна система,констипация,артрит,депресия,кожни болести и др.

Терапията с пластир е най-иновационния метод за детоксикация на тялото.

Според рефлексотерапията тялото е свързано с меридиани,през които протича енергията до акупунктурните точки на повърхността на тялото.Когато енергията протича безпрепятствено,ние сме здрави.Но когато енергийният поток е блокиран вследствие токсикация на тялото и запушване на пътищата му,човек се разболява.При стимулиране на определени акупунктурни точки се активира енергията в съответния орган от тялото и се повишава неговата активност.Краката са важен орган от човешкото тяло, те се наричат второто сърце. Това е така, защото на ходилата са разположени 60 рефлекторни точки,които кореспондират на всички органи,жлези и системи на тялото. Те също са основната зона на събиране на токсините от тялото. Логично е тялото Ви да изпрати токсините възможно по-далеч от сърцето,за да го предпази.Поради тази причина токсините и отлаганията се натрупват в долната част на тялото т.е. краката.

Какво отстранява пластирът от тялото?

- тежки метали
- отпадни от метаболизма вещества
- токсини
- паразити
- химически вещества
- целулит и др.

Основни функции на пластирите:
1. Подобряват циркулацията на кръвта.
2. Активизират клетките, подобряват функцията на жизнено-важните органи.
3. Облекчават изтощените крака.
4. Отпускат мускулите и сухожилията,увеличават жизнената енергия.
5. Елиминират влагата.
6. Укрепват бъбреците.
7. Подобряват съня.
8. Изхвърлят токсините, натрупани в лимфната система и подобряват функциите.
9. Възстановяват нормалния ритъм на менструацията.
10. Стабилизират имунитета.
11.Ускоряват обмяната на веществата.
12.Облекчават напрежението във врата,раменете,кръста,гърба.
13.Изчистват кожата.
14.Елиминират запека.

Пластирът действа в две направления.

Първо:
той съдържа турмалин- минерал,открит в Бразилия.Турмалинът имауникалната възможност да излъчва дълги инфрачервени лъчи,които генерират отрицателни йони.Отрицателните йони имат успокояващ терапевтичен ефект върху тялото.Това е причината хората да се чувстват релаксиращо край водопад или след буря.Когато се приложат ,отрицателните йони стимулират акупунктурните меридианни точки на краката,отговарящи на различни органи на тялото,като по този начин подобряват кръвообръщението и процеса на детоксикация.
На второ място: пластирът съдържа оцет от бамбук, който има удивителната способност да абсорбира токсините през кожата. Основната съставка на тези пластири за крака е есенция от естествена бамбукова киселина, която има свойството да прониква и да изсмуква токсините. Нейният ефект продължава до 8 часа.Пластирът стои 6-8 часа на стъпалото по време на сън. На сутринта ще намерите голямо количество черна и лепкава отпадъчна мазнина и влага токсини, които са били абсорбирани от пластира за крака.

Лесни за ползване !

Може да използвате пластирите по всяко време,но е препоръчително да ги използвате през нощта по време на сън,тъй като тогава естествения очистителен процес на организма е най-силен.Обикновено пластирът се залепва на стъпалата на краката,но може да се залепва и върху колената,дланите,гърба,кръста,рамената и други проблематични части на тялото,където изпитвате болка.Дори когато ги прилагате на други части от тялото,залепвайте по един пластир и на краката.
Колко време да използвам пластира? Препоръчително е да се използваминимум една седмица.Ще разберете как протича очистителния процес по цвета на извлечената лепкава субстанция върху стелката.Когато оцветяването на стелката избледнее,детоксикиращият процес е към своя край.Продължителността на този процес при всеки е различен.Някои организми се очистват по-бързо,на други им е необходимо повече време.Това зависи от начина на живот,претовареност на имунната система и др.При непрекъснато ползване на пластир (всяка нощ),може да се постигне ефект след една до две седмици.Използвайте толкова дълго,колкото изпитвате нужда и докато се появят резултатите.Това обикновено се случва след втората седмица.

Защо ставите ме болят по-силно?

По време на използването на стелките,рефлекторните точки се активират,съдействайки на тялото в очистителния процес.Всеки организъм реагира по различен начин по време на оздравителния процес на детоксикация.Може да изпитате очистителна криза,изразяваща се в дискомфорт.Кризата е поносима и преминава за ден-два.Тя се появява обикновено при хора с хронични проблеми през периода на използването на пластира.
Защо се чувствам уморен? Когато тялото започне да се освобождава оттоксините,може да почувствате сънливост.Това също се дължи на очистителните процеси,които протичат в организма.
Безопасно ли е за ползване? Пластирът се прилага локално и извличатоксини,без тялото да поема каквито и да е вещества от него.Следователно той е напълно безвреден.

2. Лепенки за отслабване - поставяне около или върху пъпа.
Триизмерно,насочено към източника на мазнините отслабване на цялото тяло.

Лепенките за отслабване съдържат редки екстракти, които се срещат в китайските лековити растения. Доказано е, че помагат за контрол на телесното тегло, като елиминират мазнините, подтискат глада бързо, безопасно и естествено. Облекчават дискомфорта в стомаха и смущенията при дефекация. Съставките естествено проникват през кожата около пъпа в кръвоносната система. Тъй като формулата е извлечена от билки, тя не причинява диария. Нещо повече, скоростта на абсорбиране при използването на пластирите е по-висока, отколкото при вземането на хапчета.

Съвет: Пийте повече вода всеки ден за по-лесно изхвърляне на токсините.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Здравословни апарати


Created by New Face Media
© IVY…LOUNGE… Всички права запзени!